Fitness flapjack

Také přemýšlíte, co zdravého a vydatného zabalit do baťohu či kabelky na cesty? Vyzkoušejte tyto flapjacky, jsou nenáročné na skladování.

Fitness flapjack

Ingredience:

  • 1,5 hrnku ovesných vloček
  • 1 banán
  • 2,5 lžíce proteinu
  • 2 lžíce medu*
  • 1 lžíce kokosového oleje*

* Med a kokosový olej můžeme nahradit arašídovým máslem, případně můžeme arašídové máslo použít jako třetí složku této tekuté směsi.

Postup:

Do větší misky nasypeme vločky a protein, ve vedlejší misce si vidličkou rozmačkáme banán. Med a kokosový olej (popřípadě arašídové máslo) dáme do kastrůlku a rozehřejeme tak, aby se všechno spojilo v jednu hmotu.

Vločky s proteinem, banán a vzniklou směs smícháme dohromady, vylijeme do formy a pečeme na 180°C přibližně 10 – 20 minut podle velikosti.

Tip: Kromě této základní podoby můžeme do základu přimíchat chia semínka, slunečnicová semínka, dýňová semínka, brusinky, hrozinky, strouhaný kokos, vlašské ořechy atp. Zkrátka to, co každému chutná. Tímto je možné vytvářet různé „příchutě“.

-E-

Kateřina Adámková

Jsem výživová poradkyně a osobní trenérka. Zabývám se komplexním poradenstvím v oblasti výživy, sportu a zdravého životního stylu. Neustále sleduji aktuální dění v těchto oblastech, pravidelně si rozšiřuji vzdělání, zajímají mě nové trendy. 

Když se nevěnuji fitness, tak kromě jiného ráda maluji.

 

Osobní trenérka

Výživová poradkyně

Jakou vodu pít?

Jakou vodu pít?

Jakou vodu pít? Kohoutkovou? Balenou v plastových lahvích? Nebo ledovcovou ve skleněných lahvích?

Snídaňové muffiny

Snídaňové muffiny

Inspirovala jsem se podobným receptem, něco ubrala, něco přidala a je tady nový recept na zdravé muffiny na snídani

Tortilly jako jednohubky

Tortilly jako jednohubky

Čeká Vás návštěva a vy už nevíte, co byste dali na stůl? Nebo Vás čeká oslava? Vyzkoušejte tyto neodolatelné jednohubky,