Kinder řezy

Ingredience:
Těsto
- ovesné vločky - cca 50g
- hořká čokoláda 85% nebo nepražené raw kakaové boby
- 2 vejce
- čokoládový protein
- chia semínka
Náplň:
- tvaroh - vanička odtučněný
- vanilkový protein
Postup:
Rozmixujeme tyčovým mixerem vše co je určeno na těsto, popřípadě mírně doředíme vodou. Pečeme na pečícím papíru cca 20min na 170 stupňů. Pak necháme vychladnout a připravíme si náplň stejný způsobem jako na těsto - rozmixujeme tvaroh a protein tyčovým mixerem, nepřidáváme vodu, později by z řezů vytékala. Rozkrojíme těsto na půlku, jednu část potřeme silnou vrstvou náplně a přiklopíme druhou částí. Já dávám zatuhnout nebo mírně zamrazit do mrazáku, lépe se pak krájí a mám je stejně radši ve formě částečné zmrzliny. Tyto takto nevypadají, protože je nesu na návštěvu a nebyl čas nechat je tam déle.:-)
Kateřina Adámková
Jsem výživová poradkyně a osobní trenérka. Zabývám se komplexním poradenstvím v oblasti výživy, sportu a zdravého životního stylu. Neustále sleduji aktuální dění v těchto oblastech, pravidelně si rozšiřuji vzdělání, zajímají mě nové trendy.
Když se nevěnuji fitness, tak kromě jiného ráda maluji.
Zajímavé články
z blogu

Tip na „kocovinový“ oběd (rýže na asijský způsob)
Všichni to známe – chuť je ráno na všechno – sladké, slané, mastné, u někoho i na pálivé.

Tapas místo chlebíčků pro sobotní návštěvu
Tapas je malé občerstvení, jednohubky, původ mají ve Španělsku, kde se běžně lákavě nazdobené podávají k nápojům.

Čokoládovo - višňový fitness dort
Hodí se třeba k narozeninám pro někoho, kdo není úplně navyklý na přeslazené a tučné chutě dortů (no – mým rodičům

English